Lav events på universitetet

Lav events på universitetet

Et universitet er et oplagt sted at lave events. Der kommer mange mennesker dagligt, det er et relativt lukket område med aulaer og der er allerede mange gode måder, at komme ud til alle de studerende implementeret fra universitets side. Der er et effektivt intranet og alle de studerende har en kendt e-mailadresse og telefonnummer, du måske kan få lov til at benytte alt afhængig af hvilken type event du har i tankerne.

Uanset hvilken event du har i tankerne, er det første sted at lave et ideudkast og præsentere det for universitetets administration og få tilladelse til at din event på foregå på universitetets område.

3 gode tips til succesfulde events

Det nytter ikke at have verdens bedste ide til en event, hvis du ikke får spredt budskabet og får folk til at komme. Derfor er markedsføringen en vigtig del af det at lave en event.

  • Før eventen

De sociale medier er et godt sted at benytte til at markedsføre din event. Især på et universitet vil der være mange sider på eksempel Facebook, hvor det vil være en god ide at reklamere for dine events. Opret evt. selv en side. Hvis du kan så benyt dig også af universitetets hjemmeside og intranet til at sprede budskabet.

  • Under eventen

Sørg for at få taget gode professionelle billeder og video under selve eventen. Det skal du bruge efterfølgende til at markedsføre din næste arrangementer. Husk at gøre det muligt for dine gæster, at lægge deres billeder ind.

  • Efter eventen

Dine videoer og billeder fra eventen skal du bruge til at markedsføre dine fremtidige events.

Vælg den rigtige entertainer eller foredragsholder

Hvad enten det er en koncert, en foredragsholder eller noget helt tredje du planlægger er det vigtigt at du finder den helt rigtige som dit publikum ønsker at se. Hvis du planlægger en koncert fredag aften efter undervisning, skal det nok være en DJ eller musiker, der kan spille op til dans. Er det en foredragsholder, så skal han være så interessant, at du kan få dine medstuderende, der ellers har et stramt program til at blive på universitetet.

Husk lyden

Uanset om det er en koncert eller en foredragsholder der kommer, er lyden vigtig. Hvis din event bliver holdt i universitets aula, plejer der at være et afprøvet lydudstyr, der sikre at alle kan høre hvad der bliver sagt, uanset om du sidder foran eller bagest i salen. Men uanset hvad, så hold lydprøver og sikre dig at du har et alternativ, hvis det nu skulle være at det lige denne dag svigter.

Er det en koncert, som kræver lidt mere end en foredragsholder, så sikre dig at du har et godt lydanlæg som back up. De fleste musikere medbringer deres eget, men for at sikre dig, at intet vil gå galt, bør du have et som er testet og afprøvet inden. Det er også en god ide, at have et par ekstra guitarstrenge og hvad der ellers kan blive brug for.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.