Hold en temafest med dine studievenner

Hold en temafest med dine studievenner

Som studerende er det nemt at drukne i læsning, opgaver, afleveringer, øvelser og forelæsninger. Det kan i perioder tage alt din tid og energi, og gøre dig stresset og udmattet. Hvis du ikke balancerer studielivet med alt det andet, som livet har at byde på, så bliver din verden rigtig lille. Det kan gøre dig helt tør og trist.

Det er derfor rigtig vigtigt, at du som studerende husker at prioritere bare at have det sjovt, og ryste alt det seriøse helt af dig. Deltag i det, som får dig til at grine og danse. Det er essentielt, at vi kan nyde tilværelsen og more os imens vi studerer, eller er det knap det hele værd.

Det er sjovt at klæde sig ud

Fester kan være rigtig sjove, men temafester er altid endnu sjovere. Det er den perfekte måde at løsne op på. Udklædt er du som regel i hopla, og det er billetten til at tage livet let, og bare være fjollet og leve i nuet.

At klæde sig ud gør stemningen til en fest helt anderledes. For det første, så præger valget af selve temaet hele festen og folket der fester. For vi har det med at opføre os, som vi er klædt ud. Kostumet påvirker, hvordan vi bevæger os, taler og danser. Man kan da komme til at opføre sig mere barnligt, mere sexet, mere vildt eller mere hvad som helst, end man plejer. Nogle går også fuldt ind i deres rolle og nyder at kunne tage en maske på og bare lege.

En temafest betyder også der er blevet gjort lidt ekstra ud af festens pynt og udsmykning. Det påvirker også stemningen rigtig meget. Tænk bare på hvilken forskel det giver, om temaet er Hawaii, 80érne eller superhelte. De tre fester vil føles vidt forskellige. Der er da også uendelig mange temaer, man kan vælge til sin fest. Det er bare at tænke kreativt, men også holde det til noget, som er muligt for de fleste at være med på.

Bring sommer og sol til festen med et Hawaii-tema

Måske det allerede er sommer, og i ønsker jer en eksotisk fest hvor i kan være letpåklædte og pynte jer med blomster. Måske det er vinter, og i savner sommerens varme og farver. Uanset sæsonen, så er et Hawaii-tema altid et stort hit blandt alle.

Det er nemt at klæde sig ud til en Hawaii-fest. Selv hvis man ikke selv har lyst til at lave skørter af strå og laver halskæder af blomster. For alt det kan man nemt købe, og det kan også sagtens findes brugt.

Det er en herlig fest, der inviterer til bare maver og lækre, bløde, svajende hofter. Den inviterer til spil på ukulele og guitar, og til at drømme sig  til en strand langt ude i Stillehavet. Det vil være en fest der kan bringe liv og lys ind i din tilværelse som studerende. Måske Hawaii-fornemmelsen for en stund kan lade dig glemme dine omstændigheder, og bare tillade dig at give dig hen til alle herlighederne.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.