Flere og flere unge begynder at ryge

Flere og flere unge begynder at ryge

Der er sket en udvikling i rygning, som kommer bag på rigtig mange mennesker. Især folk der arbejder inden for sundhed, undrer sig meget over den tendens man kan se. Der er nemlig sket det, at flere og flere unge begynder at ryge. I mange årtier har det være et faldende tal af unge der begynder at ryge. Det har ændret sig nu. Det kan der være mange grunde til. En af de primære grunde er formentligt, at man som ung får så mange ting at vide. Der er mange ting man ikke må gøre og der er mange ting man skal gøre. Mange af disse ting er slet ikke rigtige og kan derfor være meget vildledende. Derfor skærer man alt over en kam. Det kan være, at det er grunden til, at ungdommen slet og ret overhører alle de advarsler omkring rygning, som kommer fra alle sider konstant.

Mange unge ryger e-cigaretter

En meget tydelig tendens der er kommet frem i mange dele af landet, er den elektroniske cigaret. Før røg man tobak, men det har ændret sig. Der er nemlig rigtig mange der i dag foretrækker at ryge på en elektronisk cigaret. Hvorvidt det er sundere eller ej er folk meget uenige omkring. Hvis man ønsker at få et skud nikotin kan det være en god ting at gøre. Hvis man derimod ønsker den helt rigtige følelse af at ryge kan det være, at det ikke helt er nok. Der er dog mange fordele ved at ryge denne type af cigaretter.

Hvis man vælger at ryge almindelige cigaretter, så kan man normalt kun få dem i to smage. Der er den helt almindelige smag og så er der med menthol eller lignende. Tager man til udlandet kan man også finde andre smage. Vælger man derimod at ryge på en elektronisk cigaret vil situationen være en anden. Her kan man nemlig sagtens finde mange forskellige smage. Er man for eksempel til syntetisk jordbær er det noget man kan få. Også lakrids er en ting man kan få. Hvis man er til lidt mere specifikke ting kan man også få det. Man kan for eksempel sagtens få smagen af banana split når man køber smag til sin e-cigaret. Det er en lidt eksotisk smag og det kan næsten være som at spise en dessert når man ryger på sin e-cigaret.

Rygning er for mange unge noget socialt

Noget af det som karakteriserer rygning er, at det er socialt. Og noget af det, som karakteriserer unge mennesker er, at de er meget sociale. Unge mennesker elsker at stå og snakke sammen og have det hyggeligt. Ofte sker dette i selskab med en cigaret. Der er nemlig noget meget let ved at falde i snak når man ryger. Så kan man sammen tage en cigaret og nyde hvordan man har noget til fælles. Hvis man er til en stor fest, kan det være svært at skulle snakke sammen alle sammen. Det kan være svært at have en stille samtale når der er flere hundrede mennesker. Her kan det være lidt mærkeligt at spørge den anden om de vil have noget luft. At spørge vedkommende om de vil ryge er til gengæld noget helt andet.

Derfor kan man spørge den anden om de vil med ud at ryge. Hvis man er lun på en person, er det en oplagt måde at komme kontakt på. For så kan man stå helt tæt og alene sammen. Det er den bedste måde at komme i kontakt med andre på. Så kan man opleve hinanden på en lidt anden måde end man er vant til.

Rygning bliver måske dyrere

Det er meget tydeligt, at alle de reklamefremstød man har lavet til unge, ikke virker. Man går ud og siger, at rygning er farligt og at det ikke er noget man bør gøre. Det er dog som om, at det ikke er noget, som de unge går så meget op i. De ryger alligevel og derfor kan det være svært at vide hvad man så skal gøre. Hvis der er en ting, som ungdommen ikke har i dag, er det penge. De mangler altid penge og derfor er det en ide at ramme dem på deres pengepung. Vælger man at sætte cigaretter væsentligt op prismæssigt vil man finde ud af, at det er en rigtig god ide. Lige pludseligt har unge slet og ret ikke råd til at købe cigaretter.

Hvis der er noget, som man vil have, at folk ikke gør, er det altid en god ide at sætte prisen op. Dog vil dette have andre konsekvenser, som kan være endnu dårligere. Det er klart, at man hurtigt vil opleve, at der er langt flere tyverier. Folk begynder måske at stjæle cigaretter i stedet for at købe dem. Det gør de fordi, at de ikke kan købe dem selv.

Rygning med læreren kan være givende

Er man ung og går på gymnasiet kan man lige så godt gøre noget smart. Hvis man ryger og man bliver nødt til at ryge mellem alle timerne kan man hurtigt gøre noget, som kan få ens karakterer op. Er der en lærer der ryger er det en god måde at komme i kontakt med vedkommende på. Ofte ser man lærere som nogle personer, som både er gamle og helt anderledes end en selv. Der er dog også mange lærere der er helt almindelige mennesker og sætter pris på en god snak. Du kan gå hen til en lærer der ryger og tage en hyggelig snak. Det kan både være dejligt da en god snak altid er en skøn ting, men det kan også være strategisk.

Det kan nemlig være, at du kan fremstå så sympatisk og sød, at du pludseligt får højere karakterer. Din lærer vil finde ud af, at selvom du både er doven og ikke får afleveret dine ting til tiden kan du sagtens være rigtig sød. Det gør, at du med det samme vil få bedre karakterer og snart er dit gennemsnit et helt andet.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.