Bestil kuglepenne med logo for at markedsføre uddannelsesinstitutionen

Bestil kuglepenne med logo for at markedsføre uddannelsesinstitutionen

Det er svært at bryde igennem og ud til masserne. Det gælder alt, ikke mindst uddannelsesinstitutioner. Hvert år der mange tusinder af danskere som søger ind på en skole, men mange af dem er i tvivl om hvad de skal vælge, og der er garanteret masser af gode steder som de slet ikke har hørt om. Derfor handler det om at promovere uddannelsen så folk har den i tankerne næste gang de skal søge.

Det er der mange måder at gøre på. Internettet har åbnet op for mange kanaler, men det er også nemt at drukne i mængden. Derfor kan det være godt at lave en mere fysisk promoveringskampagne. Det kunne f.eks. være at lægge flyers ud, hænge plakater på og des lige, men det kunne også være kuglepenne.

Faktisk er kuglepenne en virkelig god måde at promovere en virksomhed eller institution på. Folk kan altid bruge en ekstra kuglepen, og hvis den er gratis, så tager de den helt sikkert. Det vil sige at der kan komme til at ligge penne med logo og/eller navn på overalt på en skole. Og det er netop skolerne man skal have fat i.

Når folk er på vej ud af gymnasiet, er det lige præcis der at de har brug for gode råd til en ny uddannelse, men det er også her de har brug for at kende til de muligheder de har. Hvis der ligger en kuglepen til dem som de kan bruge til eksamen, så er der stor sandsynlighed for at de vil undersøge hvad der ligger bad det navn som der står på den.

Tilpas kuglepennen præcis til hvad I ønsker

Der findes mange forskellige typer af kuglepenne, alt fra de dyre til de billige, men det vigtigste er hvordan de ser ud. Hvis de skal være en del af en kampagne, så behøver de ikke nødvendigvis være af den højeste kvalitet som varer hele livet.

De fleste mennesker er ikke så gode til at passe på deres kuglepenne. Vi glemmer dem tit i vores lommer, låner dem til nogen som ikke afleverer den tilbage eller bare smider den væk. Det er grunden til at kuglepenne er så effektiv reklame, folk har altid brug for en, men hvis man vil have dem til at beholde den i en lidt længere periode, så skal man lave en pen som folk godt kan lide.

Det gør man først fremmest ved at vælge en type som skriver godt. En god kuglepen er en pålidelig kuglepen. Som sagt skal det ikke nødvendigvis være en med livslang garanti, mindre kan også gøre det, men det skal være en som folk har lyst til at tage frem og udtrykke deres stemme med.

De anbefalede farver er som regel hvis eller sort. De er diskrete så alle har lyst til at bruge den. Man kan dog vælge en mere skrigende farve. Det er en god ide hvis man f.eks. bruger en speciel farve i sit generelle image og udtryk.

Tilbage til det analoge

Vi er opslugt af det digitale liv lige for tiden. Vi kan knap få vores øjne væk fra mobilskærmen, og hvis vi skriver noget, så skriver vi det på mobiltelefonen i en note.

Mange mennesker er dog begyndt at blive træt af konstant at skulle kigge på en skærm. De vil tilbage til noget analogt, de vil tilbage til en god gammeldags notesbog hvor man kan skrive med en kuglepen, og det bør i som uddannelsesinstitution drage nytte af.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.