Sådan bliver du kosmetiker

Sådan bliver du kosmetiker

En kosmetiker arbejder med hudpleje, med skønhed og wellness. Det er ikke lige til at blive kosmetiker, der er forskellige veje, du kan gå.

Det kræver grundlæggende to helt essentielle ting, før du kan kalde dig en dygtig kosmetiker. Du skal have arbejdet en masse timer ind i dine fingre, og du skal have de rette remedier.

Så er der selvfølgelig de mere formelle krav, at du har en uddannelse og formentlig er tilknyttet en klinik. Det hele skal spille sammen, hvis du skal være en god og velset kosmetiker.

Arbejd, arbejd, arbejd

Det gælder for alle erhverv, alle hobbyer, alle sportsgrene, alle aktiviteter, at du bliver god af at gøre det.

Du bliver ikke en god golfspiller, hvis du sidder derhjemme og spiller golf på din telefon eller PlayStation, så bliver du derimod god til at spille på telefon eller PlayStation.

Der hvor du vælger at lægge din tid, dine vågne timer, dine anstrengelser og dit besvær, bliver du bedre. Du føler måske ikke altid, at du forbedrer dig, men det er nu sandheden.

Man siger, at det tager 10.000. timer, før man er god til noget eller ekspert på et område. Når du har lægget så mange timer i kosmetik, vil det næsten være en bedrift, hvis du ikke er blevet god til det.

Der er op og nedture, selvom kosmetik er dit kald og du glæder dig til at komme på arbejde, så vil der være svære nedture, men der er især der, du lærer.

Når det hele synes sort og uoverskueligt, skal man aldrig, altid blive ved. Der er lys forenden af tunnelen og et dejligt liv som kosmetiker.

Skaf de rette remedier

Arbejder du i en klinik eller har du taget en kosmetiker uddannelse, vil du formentlig have lagt mærke til alle de produkter og redskaber, der bruges.

Et vigtigt redskab er uv-lampen. En UV lampe til negle fungerer, som enhver anden UV lampe.

Årsagen til at en UV lampe til negle er noget helt specielt, er fordi det hjælper dig som kosmetiker utrolig meget. Det går det nemmere at se fejlene, at opdage dem i rette tid.

Så en UV lampe til negle vil klart være at anbefale, når du skal ud af finde egne remedier. For det skal du vel en dag.

Det er sjovt, lærerigt og rart at gå på skole og arbejde i klinik, men er drømmen ikke altid, at du en dag kan få din egen klinik. Du kan vel lige så godt forberede dig så.

Få din egen klinik

Nu er vi der endelig, du kender dit håndværk, du kender dit værktøj, du ved også, hvordan du håndterer kunder. Nu kan du finde dig din egen klinik som kosmetiker og begynde at tag kunder.

Alt dit besvær, alle de sure dage viser nu sit værd. Det var så vigtigt, fordi det kan bruges nu. Det kan bruges til at styrke din klinik.

Og så er det vigtigt at huske, at det ikke er barnemad at bestyre egen klinik, så du får virkelig brug for din bagage.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.