Hold den fedeste afslutningsfest på din skole

Hold den fedeste afslutningsfest på din skole

Det vil altid være trist at sige farvel til venner og alle de gode minder fra skolen. Derfor er en skolefest en god måde at slutte skoleåret godt af på. Skolefesten skal være en oplevelse, som I sent vil glemme. Derfor skal der både findes tema, musik, mad og festartikler. Det er alle elementer, som giver jer den bedste skolefest som afslutning. Der skal ikke mangle noget den aften, så derfor er det også en rigtig god idé at begynde i god tid.

Find et festligt tema til skolefesten

En temafest er ofte en stor succes, fordi det skaber en fælles og sjov stemning til festen. Der findes mange sjove og festlige temaer, som I kan have til skolefesten. Et godt tema kunne være glimmer. Det giver alle en sjov mulighed for at pynte sig og være kreative, men samtidig vil det også være utrolig festligt på dagen. Det vil også give mange muligheder inden for pynt og festartikler til festlokalet. Pynt gymnastiksalen eller festsalen op med glimmer i mange formater. Det kan være i form af en diskokugle eller glimmer ved borddækningen. Et andet sjovt tema kunne være cowboy og indianer tema. Så kan der være konkurrencer mod de forskellige, alt efter om I er klædt ud som cowboy eller indianer. Det er et tema, som også ligger op til sjov.

Hav fokus på minder

Når skolefesten også er en afslutningsfest, så vil det være oplagt at have fokus på minder til festen. I kan lave en mindevæg, hvor der hænger billeder, fra året der er gået. Det er hyggelige minder, som I kan kigge tilbage på sammen. I kan have et kamera stående, så I også kan skabe nye minder til festen til væggen. I kan også have en storskærm med minder kørende som baggrund til festlighederne. Så vil der være en konstant stemning af minder, som I kan kigge op på en gang imellem. Har skolen nogle velkendte sange, som I ofte synger, kan I sætte dem på i løbet af jeres aften.

Hav nogle indslag klar til skolefesten

En skolefest kan godt være en smule langtrukken, hvis I blot skal kigge på minder eller danse. I kan sætte gang i festen med nogle festlige indslag. Det kan være konkurrencer som stopdans, ballondans eller karaoke. I kan også lave nomineringer, som bliver kåret i løbet af aftenen. Det kan være årets bommert, årets pinlige historie, årets gode kammarat og årets lærer. Det skaber spænding til aftenen. I kan også lave quizzer under middagen til skolefesten. Her kan I quizze, i året der er gået. Det kan være alt fra timer til kantinen. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for jeres quiz og indslag til skolefesten. I kan også bruge festartikler som indslag til skolefesten. Det kan være sjove briller, som ligger ved hver plads ved bordet. Ved bordet kan også ligge små konfettirør eller horn, som I kan bruge i løbet af aftenen. Der kan også være pokaler og statuetter til nomineringer og kåringerne. Der er mange måder hvorpå, at I kan få den fedeste skolefest. I kan gøre brug af et tema, have fokus på minder og lave små indslag alt sammen med hjælp fra festartikler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.