Har du fået styr på studentergaven?

Har du fået styr på studentergaven?

Sommeren står for døren, og inden vi får set os om, springer endnu en årgang med nye studenter ud. Det bliver, traditionen tro, fejret med flotte studenterhuer, røde roser og lækker kransekage. Men hvad skal den velfortjente pakke på gavebordet mon indeholde? Har du endnu ikke fået styr på studentergaven? Det får du snart!

Find den helt rigtige studentergave til ham

De fleste kender det – du har modtaget en invitation til et festligt studentergilde fra årets student, men der er ingen ønskeliste vedlagt, eller ønskerne er måske i den lidt for dyre ende til din smag. Der er heldigvis mange valgmuligheder, når det kommer til studentergaver.

I Danmark har vi ikke en fast tradition knyttet til det at give gaver ved et studentergilde. Du kan derfor uden problemer vælge frit på alle hylder, uden at din gave vil virke malplaceret. Der er selvfølgelig altid nogle gaver, som ses oftere i de fine pakker landet over. Mangler du inspiration til årets studentergave til ham, kan du med fordel tage et kig forbi denne side: https://studentergave-til-ham.dk/ og se, om du kan lade dig inspirere af de mange gode forslag. Er du helt på bar bund, er det altid en god idé at samle lidt inspiration.

Den mest almindelige

Selvom smykker er et sjældent syn som studentergave til ham, vælger et familiemedlem af og til at give et ur, hvis studenten ikke allerede har et. Hvis du ikke er meget for at stå med valget af det perfekte ur, så tag det mere almindelige valg og giv ham en oplevelse. Oplevelser kan være personlige, de kan skabe fælles minder – og dem kan man aldrig få for mange af. Når det kommer til oplevelser, er der et dusin muligheder i dag. Oplevelser kan være alt lige fra cafébesøg til skihop. Der er ikke grænser for, hvad du kan finde på til en dag som denne, og du kan trygt vælge en af de mere usædvanlige oplevelser.

Den nemme løsning

Vil du være helt sikker på at give en gave, som ikke ryger direkte i glemmebogen, så går du aldrig helt galt i byen med nogle af de klassiske gaver, som kan stå på hylden til tid og evighed. Den helt rigtige studentergave til ham kan sagtens være et af de mere sikre og stilede valg gennem design: kunst, fødselsdagsflag og vaser – og ja, selv de maskuline studenter skal bruge en vase til de mange roser.

Den spiselige gave

Falder alt andet til jorden, kan du altid ty til den spiselige gave. Der er forskellige måder at pakke den spiselige gave ind på. Køb en kurv og pak den kreativt med nogle specialiteter som en studerende, under normale omstændigheder, ikke har råd til selv at investere i – men glem ikke at tilføje de almindelige favoritter. Hvilken student bliver ikke glad for chips, slik og et gavekort til en god burger til de kommende festlige uger?

Uanset hvad du vælger, så bliver din studentergave til ham helt sikkert en succes.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.