Gaver til studenten

Gaver til studenten

Efter 3 år på gymnasiet og en hård eksamensperiode, får studenterne denne sommer endelig hue på hovedet. Det hårde arbejde kulminerer i en uge af tradition, fest og familie. Er du inviteret til studenterfest denne sommer, skal du overveje en gave som studenten kan beholde og bruge i mange år frem.

Selvom mange måske tror at de unge kun ønsker sig elektronik og nye smartphones, kan en mere traditionel og analog gave også være vejen frem.

Ure som studentergave er derfor næsten altid en god ide og det er en gave som man kan tage med sig hver dag, i mange år frem.

Ure som gave til mænd

Som mand er der ikke mange muligheder indenfor smykker og netop derfor går mange mænd op i deres armbåndsur. Uret har selvfølgelig en praktisk værdi, men affektionsværdien i et ur man har fået i gave, er uvurderlig.

Ure fungerer derfor perfekt som studentergave, da studenten vil huske tilbage på sin studentertid og dens betydning med glæde, hver gang han kigger på det.

Vælg ure til mænd

At finde det rette ur, kan være en stor opgave, da alle har forskellig smag. Derfor er det en god ide at undersøge, hvilken stil studenten bedst kan lide. Er studenten meget aktiv, kan du eventuelt vælge et sports-ur, der kan holde til lidt forskelligt. Du kan også købe mere elegante og stilede ure til fint brug, der derimod ikke kan holde til at blive kastet rundt.

Er studenten vild med elektronik, kan du eventuelt også købe et såkaldt ”smartwatch” som man kan tilslutte sin telefon, for større funktionalitet.

Du kan eventuelt spørge studentens søskende eller venner om uret skal være i sølv eller guld og hvorvidt man ønsker en læderrem eller lænke.

Ure til kvinder – et fleksibelt smykke

De fleste kvinder har mange smykker og har også en holdning til hvad de kan lide og ikke kan lide. Derfor er det en god ide at overveje ure, som går godt i spænd med de smykker studenten normalt går med.
Kvinder vil som oftest vide om de bedst kan lide smykker i guld eller sølv, da det har noget at gøre med farven på ens hud og blodårer. Du kan derfor allerede sortere mange modeller fra, når du ved hvilken stil, studenten ønsker sig. Tænk også over hvor feminint orienteret studenten er, så du kan vælge enten et meget feminint ur eller et mere neutralt ur.

Læs mere her

Vælg ure til kvinder

Når du har rådført dig om studentens stil og præferencer, kan du begynde at kigge på forskellige modeller. Nogle kvinder foretrækker et ur med en tynd rem og lille skive, da de synes en stor skive kan være forstyrrende. På denne måde er uret også lettere at kombinere med armbånd.

Er studenten meget interesseret i ure og deres funktionalitet, ønsker hun måske noget med en større skive og et klassisk design. Ure med stor skive, har som regel også et lidt større batteri, som holder længere end på et ur med en lille urkasse. Et funktionelt ”smartwatch” er også en god ide til kvinder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.