Bliv rystet ekstra godt sammen på rusturen

Bliv rystet ekstra godt sammen på rusturen

Efter sommeren, som forhåbentligt går hen og bliver varm og dejlig, er der mange unge mennesker som skal starte på en ny uddannelse. Det betyder masser af nye ting, spænding og nervøsitet. En af de bedste forudsætninger for at få en god studietid, er at man får sig nogle gode studiekammerater. De komme ikke lide med det samme, og der kan gå lang tid før man føler man er blevet rigtig gode venner med nogen.

Et godt sted at starte er på rusturen. Den er netop designet til dette formål. Mange gang handler det bare om at tage ud i en hytte, drikke nogle øl og snakker sammen, men der er også mange andre ting man kan. F.eks. kunne man sætte lidt ekstra skub i tingene og gøre turen helt legendarisk.

Men hvordan gør man så det? En mulighed er at lave noget actionfyldt, f.eks. lave en kamp med softguns eller airguns, som de også hedder. Det lyder måske heftigt, og det er det også i forhold til at sidde og snakke, men på den anden side er det også virkelig skægt – og bare rolig, der er ingen som kommer til skade af det.

Det drejer sig ikke om at alle skal ud og købe sig et luftgevær, men der er mange steder man kan besøge, og som kan arrangere en rigtig fed tur for hele holdet.

Nogle vil synes at det lyder som en rigtigt god ide, andre vil ikke. Derfor er det en god ide lige at forhøre sig blandt de studerende først og evt. stille et alternativ til rådighed hvis der ikke er stemning for det hos alle.

Sådan fungerer en kamp med luftpistoler

Det kan gære en smule ondt at blive ramt, dog ikke meget. Alligevel er det vigtigt at sikkerheden er i orden. Det drejer sig specielt om det udstyr man skal bære. Ofte bruger folk heldragter eller kedeldragter. De beskytter mod de hårdeste slag, men man kan stadig mærke når man bliver ramt.

Det vigtigste sikkerhedsudstyr er beskyttelsesbrillerne. Dem skal man ganske enkelt have på. Hvis en kugle rammer én i øjet, så kan det gå hen og blive ubehageligt. Instruktøren ved det sted i skal spille, kan nemt forklare jer om sikkerheden, og de sørger også for at sikkerheden er i top.

Når alt udstyret er på plads, og I har lært at skude nogenlunde, så blive I delt op i to hold og sendt på et område, gerne en skov. Her skal i kæmpe mod hinanden. En softgun er ikke lige som et splattergevær. Det vil sige at man ikke kan se om folk er blevet da der ikke er noget malingsaftryk.

Reglen er derfor at mand skal råbe om hvis man bliver ramt. Det handler selvfølgelig lidt om tillid, men så længe spillet bare er for sjov, så behøver man ikke gå så meget op i den del det. Det handler udelukkende om at give den gas.

Læs mere på luftpistol.net.

Med action kommer fællesskabet

Som sagt indledningsvis, så kan det virker som en lidt voldsom ting at skulle udsætte et helt nyt kuld af studerende for på en rustur, men faktisk viser det sig for dem som har prøvet det at de er meget bedre rystet sammen bagefter.

For det første har de en masse der kan grines ad. Der vil højst sandsynligt opstå situationer som der vil blive refereret tilbage til i lang tid. For det andet så opstår der et fællesskab når man skal kæmpe sammen som et hold. Derfor er en kamp med airguns og softguns et rigtig godt valg til rusturen.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.