4 ting du skal have købt inden du starter på dit studie

4 ting du skal have købt inden du starter på dit studie

Er du endelig kommet til det tidspunkt i dit liv, hvor du skal til at starte på dit drømmestudie? Det er en helt unik tid, du går i møde, hvor du får lov til at beskæftige dig med det, som du interesserer dig allermest for, og hvor du ligeledes bliver en del af et ungt og socialt miljø, hvor du forhåbentlig får venner for livet.

Men hvordan gør man sig selv klar til studiestart? Herunder får du 4 bud på ting, du skal have købt, inden du starter på dit nye studie.

Nyt tøj

Det, som fylder meget for de fleste, når man lige er startet på et nyt studie, er det indtryk, som man gør på de andre studerende – altså de personer, man forhåbentligt kommer til at blive gode venner med. Derfor er du sikkert også interesseret i at gøre et godt førstehåndsindtryk og føle, at du er den bedste version af dig selv. Det kalder selvfølgelig på en shopping tur.

Selvom det måske ikke virke så studierelevant at købe nyt tøj, kan det alligevel være noget, som lige giver dig lidt ekstra selvtillid, og som gør det nemmere for dig at hvile i dig selv de første par dage – det er nemlig rigtig vigtigt!

Ekstra notesbøger og blyanter

Nogle af de mere klassiske skoleting, som man kan købe op til studiestart, er eksempelvis ekstra notesbøger og blyanter, så man altid er klar til at tage noter. De fleste er godt nok begyndt at bruge computeren til det meste skolearbejde, men man ved jo aldrig, hvornår man lige får lyst til at skifte over til den analoge form, hvor man kan skrive et par noter på papir med blyant. Det kan også være, at du har en uddannelse, hvor der bliver tegnet eller på andre måder bliver brugt meget papir og blyant. Der kan være mange grunde til at købe lidt ekstra af de ting.

Et par gode læsebriller

På de fleste studier skal der læses rigtig meget, og derfor kan du overveje, om du måske skal købe dig et par læsebriller. Hvis du ikke ser helt optimalt, eller i hvert fald døjer lidt med det, når du læser, er læsebriller en rigtig god ide, fordi de gør, at du kan holde til at læse i længere tid uden at få ondt i hovedet. Du kan spørge din optiker om et synstjek, så du kan finde ud af, om du skal bruge læsebriller. Så køb dine nye læsebriller på laesebriller.dk.

Vinkelmåler – til en bestemt type studie

Alt afhængig af hvilket studie, man skal starte på, kan man have brug for noget ekstra udstyr, som passer til det bestemte studie. Hvis du eksempelvis skal studere matematik eller et lignende fag, kan det være godt med noget som en vinkelmåler. Måske har du allerede en vinkelmåler fra folkeskolen eller gymnasiet, men det skader aldrig med lidt ekstra udstyr. Så køb en vinkelmåler for at være på den sikre side – det er nemlig aldrig rart at dukke op uforberedt, når man starter et nyt sted, og det er ikke sikkert, de har en ekstra vinkelmåler, som du kan låne.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.