Sådan funderer du fodboldtræningen som studerende

Sådan funderer du fodboldtræningen som studerende

Når man er studerende, så kan der godt være rigtig småt med pengene. Langt de fleste studerende har ikke mere at gøre godt med i måneden, end hvad de kan skrabe sammen fra SU og diverse mindre jobs i fritiden. Men det betyder jo ikke, at man som studerende ikke stadigvæk har en hel del ting, som man stadigvæk gerne vil lave.

De fleste har spillet en sportsgren, imens de var små. Rigtig mange har holdt fast i den sport efterhånden som de blev ældre. Hvis du er en af dem der har holdt fodbolden ved lige så læs med her. Her giver dig nogle gode råd til hvordan du stadig kan få råd til at spille fodbold, selvom du er studerende.

Læg det ind i budgettet

Hvis fodbold er noget du virkelig går meget op i, så er det en rigtig god ide at sætte det ind som en fast udgift i dit budget.

Det kan sagtens være, at du ikke har udgifter hver eneste måned. Men derfor er det stadig en god ide at lægge nogle penge til side i hver måned til de ting, som faktisk dukker op. For eksempel skal kontingentet jo betales og lige pludselig skal de gamle fodboldssko jo erstattes med nogle nye.

Hvis du sparer lidt op i hver måned, så virker disse udgifter ikke så høje og nær så pludselig. Og du behøver ikke at gå i panik over, at du nu ikke har råd til at spise resten af måneden.

Søg om legat

En anden god løsning til at blive ved med at spille fodbold er at søge et legat.

Hvis du har gået til fodbold i en længere årrække, så er du formentlig blevet ret god. Og hvis du gerne vil gøre dig endnu bedre og have mulighed for at fokusere mere på din sport, så findes der legater, der hjælper dig med lige netop det.

Der er folk der gerne vil investere i personer som dig, som har en bestemt drøm de gerne vil opnå. Måske vil du endda gerne kunne spille professionelt? Så prøv engang lige at søge rundt omkring og se om du ikke kan finde dig et legat, som passer lige netop dig.

Få et ekstra job

Det her er formentligt det du allermindst har lyst til at høre om og derfor har vi også gemt den til sidst. Hvis du virkelig gerne vil blive ved med at spille fodbold og ikke kan finde pengene i dit budget eller kan finde et legat, der passer dig, så er der kun én sidste mulighed. Du må tage dig et job.

Det behøver som sådan ikke at være et job, der kommer til at tage alt for meget tid. Du skal bare finde dig et job, der kan være med til at give dig lidt mere rum i budgettet til faktisk at kunne lægge nogle penge til side hver måned til dine fodboldudgifter.

Hvem ved – måske du endda lige frem bliver glad for jobbet?

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *