Rejser som studerende behøver ikke at være dyre

Rejser som studerende behøver ikke at være dyre

Er du en studerende, som drømmer dig væk til bedre steder? Det er naturligt, at man har brug for en lille pause, hvis man er begravet i bøger dag ud og dag ind. Det er dog en misforståelse, at man ikke kan komme ud at rejse, bare fordi man er studerende. Det kan man sagtens! Det gælder blot om at prioritere sine penge og vælge en destination, som på den ene eller anden måde kan gøres billigere end nogle af alternativerne. Du kan her se, hvordan du finder billige rejser som studerende – uanset om du er til luksus og glamour eller en aktiv storbyferie.

Afbudsrejser – til dig der elsker luksus

Hvis du er til billige rejser, skal du prøve at tage på en afbudsrejse! Afbudsrejsen er perfekt for dig, som gerne vil på en luksuriøs ferie, men som ikke har råd til det. Afbudsrejsen opstår, når nogen i sidste øjeblik aflyser den ferie, de skulle have været på. Afbudsrejser er ofte til all-inclusive destinationer, så de er helt perfekte til personen, der elsker luksus. I afbudsrejsen indgår både flybillet og hotel – og i nogle tilfælde også all-inclusive på hotellet – så det er også den perfekte ferie for dig, som ikke er så meget til omfattende planlægning. Afbudsrejsen er altså en af de billige rejser, du kan tage på, hvis du er studerende og ikke har pungen fuld af penge.

Find billige rejser til Østeuropa

Hvis du gerne vil på en rigtig storbyferie, men ved hvor dyrt det kan være at rejse til Amsterdam, Paris eller lignende, kan det være, at du skal give dig i kast med nogle af de billigere storbyer. Det er rigtig populært blandt studerende at tage et smut til nogle af de store byer i Østeuropa, da de er kendt for billige drinks og lækker mad. Her kan man tage hen, uden at det gør alt for ondt i pengepungen, og desuden vil man med sikkerhed møde en masse andre unge mennesker. I østeuropæiske storbyer som Prag, Budapest og Bratislava er der desuden et rigt kulturliv, så du har også muligheden for at lære noget og blive klogere, imens du er afsted – eksempelvis ved at tage til koncerter eller besøge gamle kirker.

Prøv pilgrimsvandring

Hvis du leder efter en længere tur, som gerne må være lidt aktiv, kan du prøve den kendte europæiske pilgrimsrute, Caminoen. Caminoen er god at gå som studerende, da det er en super billig rejse, hvor du vil møde mennesker i alle aldre. Det er en dannende rejse, hvor man i den grad har mulighed for at lære sig selv at kende og tænke en masse ting igennem. Her bruger du kun penge på kost og logi, og da Caminoen især er en tur for backpackere, er både hostels og mad rigtig billigt, hvis man vælger denne tur. Så hvis du er studerende og leder efter billige rejser, er Caminoen bestemt et forsøg værd – det kommer du ikke til at fortryde!

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.