Løbehjul kan styrke dit barns balance

Løbehjul kan styrke dit barns balance

Vidste du, at et løbehjul kan være med til at styrke dit barns balance? Udover det, er det både sundt og godt for dit barn at køre på løbehjul. Det er sjovt for dem og en nem måde at få dem til at dyrke motion på. Et løbehjul har nemlig de fordele, at det kan være med til at styrke børns motorik samtidig med, at de har det sjovt og gør det til en leg. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du bør købe et løbehjul til dit barn.

Retningssansen udvikles

Når dit barn kører på løbehjulet, sker der flere gode ting for udviklingen. For det første øger det barnets balance, fordi barnet skal bruge begge ben på henholdsvis jorden og på løbehjulet. Derudover skal barnet dreje på løbehjulet med styret, hvilket kan hjælpe med at øge barnets retningssans. Her er altså generelt flere gode ting på spil, der kan være med til at give dit barn en endnu bedre motorik og være en god måde at gøre dit barn klar til at cykle på en tohjulet cykel.
Med et Puky løbehjul, får du et løbehjul, der er i god kvalitet med kompakte materialer. På mange af løbehjulene vil dækkene være ekstra tykke. De kaldes ballondæk og kan desuden fås med tilkøbe støttehjul. Derudover er Pukuy løbehjulet med skridsikkert trinbræt, så dit barn ikke risikere at glide under kørslen. Styret kan desuden justeres alt efter dit barns højde. Derudover medfølger der en ringeklokke, så dit barn får flere goder ved at køre rundt på et Puky løbehjul, som selv de mindste kan være med. Har du et barn på tre år, kan du nemlig allerede give ham eller hende et løbehjul i treårs gave.  

Få en ordentlig sikkerhed med Puky løbehjul

Når du køber Puky løbehjul, er du sikker på, at du får en ordentlig sikkerhed og god komfort. På den måde kan du være sikker på, at der skal meget til, før dit barn vælter. Du kan derfor roligt og trygt lade dit barn køre rundt ude i haven, uden at du nødvendigvis behøver at holde øje. En anden fordel er desuden, at løbehjulets design og materialer sikrer en god komfort, hvor det er muligt at justere på styret, så dit barn har kan bruge det længere tid ad gangen og ikke bare det første år efter købet. Derudover det på mange områder en fordel, at løbehjulet er udstyret med så store hjul, så barnet kan løbe længere ture samtidig med, at det kan holde til lidt af hvert, uden det vælter.
Har du et barn på tre år, kan du købe Puky løbehjul med tre hjul. Det gør det generelt nemmere for dit barn at holde balancen, så du er sikker på, at der ikke sker noget undervejs. Du kan desuden få Puky løbehjul i mange forskellige farver, alt efter hvad dit barn er til. Dog afhænger både farver og design af dit barns alder, da det vil variere. Du kan desuden også købe løbehjul til børn helt ned i to års-alderen, hvis der skulle være behov for det.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.