Lærerige oplevelser i Danmark for hele familien

Lærerige oplevelser i Danmark for hele familien

Hvis du gerne vil udvikle dig som leder, er det mest oplagte valg at kigge på Business DTU, som er en hjemmeside, hvor du som leder, kan finde en uddannelse, som passer til dine ønsker og mål. Du kan dog også vælge nogle mere alternative oplevelser, som også kan udvikle dig. Det er hyggeligt at tage på udflugter med hele familien, og som en ekstra bonus findes der mange oplevelser i Danmark, hvor hele familien har mulighed for at lære nyt.

Her får du tre ideer til lærerige oplevelser i Danmark.

Nationalmuseet i København

I hovedstaden finder du Nationalmuseet København, hvor der er rig mulighed for at lære nyt. På Nationalmuseet har du og hele familien mulighed for at lære om Danmarkshistorien på en ny og spændende måde. Her er der udstillinger fra istiden og helt op til nutiden. Hvis du har børn, kan du også tage dem med på Børnenes Museum. Her kan de opleve Danmarkshistorien i børnehøjde. Du kan læse meget mere om Nationalmuseet i København her.

Med udstillingerne på museet har hele familien mulighed for at se og høre om Danmarkshistorien i stedet for at læse om historierne. Der er altså mulighed for at bruge nogle andre sanser, når du skal lære nyt. Hvis du og familien bor lidt udenfor København, er det desuden nemt at komme til Nationalmuseet med offentlig transport. Hovedbanegården ligger bare 1 km. væk fra museet, så det er nemt at komme til museet.

Kattegatcentret i Grenå

Hvis du og familien er helt vilde med at se på fisk, kan I besøge Kattegatcentret, som ligger i Grenaa. Her kan du besøge de smukke hajer, de farlige fisk og de søde sæler. I løbet af dagen vil de dygtige dyrepassere fodre de forskellige dyr, som kan være en meget lærerig oplevelse for alle i familien. Under fodringen fortæller dyrepasserne historier og fakta om de forskellige dyr i centeret. Det kan være en meget spændende måde at lære nyt om de forskellige fisk.

Kattegatcentret i Grenå har også forskellige røre-bassiner, hvor både børn og voksne har mulighed for at mærke på fiskene. Dermed kan I her få lov til at bruge følesansen, når I lærer nyt om de forskellige fisk. Det er også muligt at overnatte i centeret. Her kan I få lov til at sove i tunnelen under hajerne, eller I kan sove ved siden af bassinet med de frække rokker, som kan finde på at sprøjte med vand. På overnatningen får I lov til at opleve de aktive fisk om natten.

Mariager Saltcenter

I Mariager finder du det fine Saltcenter, hvor hele familien lærer om, hvordan salt bliver fremstillet i Danmark. Der er både sjove og lærerige historier, som både børn og voksne kan forstå. I kan selv prøve de små saltkar, hvor I har mulighed for at lave salt. Saltcenteret har desuden også en saltvandspool, hvor I kan bade. Det føles som at bade i Det Døde Hav, fordi saltkoncentrationen er så høj. Det er en oplevelse med aktiviteter for hele familien.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.