Hvad lærer man på efterskoler, der underviser i CSGO?

Hvad lærer man på efterskoler, der underviser i CSGO?

På efterskole har man virkeligt tid til at fordybe sig. Her har man nemlig både nogle kammerater, der interesserer sig for samme ting, og derudover har man passionerede lærere, der vil gøre alt for at lave en god undervisning. På efterskole er undervisningen ofte en smule anderledes end, hvad man er vant til i almindelige skoler. Her kan der nemlig være mere fokus på selvstændighed og på at udvikle sig personligt. Derfor er det utroligt fedt at være på efterskole, og derudover kan man blive undervist i nogle virkeligt fede fag som f.eks. Counter Strike Global Offensive.

Samarbejde

Counter Strike Global Offensive er et computerspil, som er utroligt populært i hele verdenen. Det er et spil, som du både kan spille med andre og alene. Derudover er det også det spil, som de fleste e-sportsudøvere tjener penge på. En af de ting, som er anderledes ved at spille på efterskolen frem for at spille selv, er at man fokuserer mere på samarbejde. Dette kan man virkeligt lære meget af, og man kan både bruge det på og uden for banen. For at kunne arbejde godt sammen, skal man også kende hinanden godt, og dermed vide, hvad der får hinanden til at spille godt. Samarbejde handler om at lave den bedste præstation som et hold, og dermed gøre hinanden bedre som individuelle spillere. På efterskole er samarbejde utroligt vigtigt. Der går ofte over 100 elever på mange efterskoler, og det er derfor vigtigt, at man altid kan komme ud af det med hinanden og løse problemet, hvis der er noget galt. Sådan skal det også fungere, når man spiller Counter Strike Global Offensive, og netop derfor er det godt at blive undervist på efterskole.

Man lærer at spille som et hold

På efterskole lærer man derudover også at spille som et hold. Dette hænger meget sammen med at samarbejde er utroligt vigtigt, og derudover hænger det også sammen med, at en af de vigtigste værdier på en efterskole er fællesskab. Man skal ikke kun tænke på sig selv, og på hvordan man selv spiller en god kamp. Hvis der er en spiller, som klarer sig godt, imens resten af holdet klarer sig dårligt, så kan det jo være lige meget med den ene gode spiller. Derfor er det vigtigt altid at tænke som et hold og handle som et hold, så alle altid spiller deres bedste kampe – for holdet er ikke stærkere end den svageste spiller.

Counter Strike Global Offensive er for alle

Når man spiller computerspil, skal man derudover også kunne spille med alle. Dette kan man også lære på efterskole, da der her vil være mange forskellige personer på mange forskellige niveauer. Counter Strike Global offensive er for alle, og desuden kan man lære utroligt meget af at spille med folk, der er på et andet niveau end sig selv. Hvis du spiller med en, der er bedre end dig selv, kan du iagttage, hvad denne person gør så godt, og hvis du på den anden side spiller med en, der er dårligere end dig selv, skal du kunne lære fra dig, og du bliver dermed bevidst om, hvad det egentligt er, du gør – og måske bliver du dermed også selv lidt bedre.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.