Guide til at blive bedre til at bruge google til at søge efter informationer

Guide til at blive bedre til at bruge google til at søge efter informationer

Har du svært ved at finde de ting du søger efter på google? Laver du en masse forgæves søgninger på google uden rigtig at finde de ting som du leder efter? Så kommer der her en guide til dig om hvordan du bedst muligt finder en information som du søger på google.

Tjek stavningen

Når du søger på google, er det vigtigt at du staver det du søger efter korrekt. Ellers ved google ikke hvad det er du leder efter og den kan derfor ikke give dig et godt søgeresultat. Derfor er første råd – tjek grammatikken og stavningen af din søgning. Du kan eventuelt bruge en ordbog enten i online forstand eller hvis du har en fysisk ordbog liggende, så kan du selvfølgelig også slå op i den.

Omformuler din søgning

Har du tjekket at du har skrevet alt rigtig og kommer der stadigvæk ikke noget rigtig frem på google? Så prøv at omformulere din søgning. Nogle gange vil det give dig et bedre søgeresultat. Det er ikke altid til at sige hvordan du skal formulere dig, for at finde den rigtige søgning på google. Så du kan prøve at omformere din søgning et par gange og se om det virker.

Tjek længere nede på google

Langt de fleste mennesker kigger kun på de øverste søgeresultater, når de laver en søgning på google. Hvis ikke de hjælper at omformulere dig, så prøv at kigge længere nede i søgeresultatet. Måske endda på side to af google. Der kommer nemlig langt flere søgeresultater frem end blot de første tre, som ellers er dem de fleste kigger på. Derfor kan du med fordel lede lidt længere under hver af dine søgninger. Måske den rette information dukker op der.

Vær så konkret som muligt

Når du søger på google, så er det vigtigt at du er så konkret som muligt. Google er kun en maskine og den kan derfor ikke regne ud hvad du leder efter, hvis du ikke er konkret. Det kan for eksempel være find svaret på xxx. Det er et meget konkret spørgsmål og det burde google bestemt kunne hjælpe dig med i blot en enkelt søgning. Derfor handler det også meget om hvordan du laver din søgning. Som hovedregel så skriv kort og konkret, det giver dig de bedste betingelser for at finde det du leder efter i første forsøg. Find svaret er god at bruge i mange henseender på google. Med find svaret som en del af din søgning ved google præcis, hvad du leder efter og kan dermed nemmere finde et godt svar til dig.

Undersøg om der findes et svar på det du søger

Kan du stadig ikke finde den information, du søger efter? Så er det måske ved at være værd at overveje om informationen overhovedet er tilgængelig. Det er ikke alle informationer du kan finde på google. Du kan finde rigtig mange ting på google, men ikke alt. Så har du prøvet alle ovenstående råd, så er det måske ikke google som skal hjælpe dig med den information du søger. Noget information er simpelthen ikke offentligt tilgængeligt og du kan derfor ikke finde den information på google.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.