Billige rejser til Thailand for studerende

Billige rejser til Thailand for studerende

Ja, du hørte faktisk rigtigt. Det behøver ikke at være ren utopi at drømme sig væk til Thailand som studerende. Mange studerende vælger hver sommer at tage på interrail, nogle tager på Roskilde, Skanderborg og landets andre festivaller, mens andre tager på badeferie i Europa, ligesom der også findes mange andre ferieformer.
Som studerende kan du dog også rejse længere væk end det. En oplagt destination kunne eksempelvis være Thailand, der har et væld af muligheder. Thailand er ganske vist relativt langt væk, men der er faktisk mange billige rejser til Thailand. I denne artikel vil vi kort beskrive denne mulighed, ligesom vi også vil berøre, hvordan DU får råd til en ferie i Thailand.

Budget giver adgang til billige rejser til Thailand

Hvis du har læst nogle af de tidligere artikler her på sitet, vil du formentlig være klar over, at vi er tilhængere af et fast budget. Enhver økonomisk sagkyndig vil anbefale dig dette, da det sikrer dig en transparent og sikker økonomi. I det budget bør du derfor implementere en fast post, der går til ferie. Afhængig af din indkomst, kan du typisk spare op til en ferie i Thailand på mellem få måneder og et års tid.

Det kan godt være, det betyder, at du må skrue lidt ned for mængden af vodka/red bull i byen, men det betaler sig helt sikkert, når du sidder i flyet mod Bangkok. Eller måske er du blot så privilegeret, at det ikke betyder alverden at lægge lidt til side.

At finde den billige rejse til Thailand

Okay, du er studerende, og du arbejder formentlig med en computer ganske ofte. Derfor bør det være overskueligt for dig at finde den billige rejse til Thailand.

Der er rig mulighed for at finde billige flybilletter gennem diverse portaler, ligesom der også findes forskellige bureauer og selskaber, der sælger samlede pakker, når det kommer til billige rejser til Thailand.

Hvis du rejser med en eller flere personer, kan I med fordel lave en forventningsafstemning omkring, hvad I hver især ønsker at få ud af rejsen. På den måde kan I også snakke økonomi, og hvad I ønsker at nå i Thailand. I kan selv have stor indflydelse på økonomien i forhold til hvordan I bor, hvad I vil opleve, hvor meget I ønsker at shoppe og så videre. Perioden I ønsker at tage afsted i, gør også en stor del på prisen. F.eks. er der mange billige rejser til Thailand i januar.

Spar op, spar op, spar op!

At rejse koster penge. Surpise! Sørg derfor at spare godt og grundigt op. Hvis du har tid ved siden af dit studie, kan du eksempelvis overveje at arbejde ekstra eller at få et (ekstra) studiejob. Et job ser godt ud på CV’et, og det giver penge. Men hvis du ikke har tiden, kan du dog alligevel godt spare op, hvis du bor til en fornuftig husleje, og hvis du holder et pænt madbudget. Så bør vejen være banet til en fornuftig opsparing til en billig rejse til Thailand.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.